CreativStrike

[Tutorial] Pas cu Pas

In jos

[Tutorial] Pas cu Pas

Mesaj  SmoKe la data de Mier Apr 27, 2016 3:02 pm

+
Înainte de a începe să jucați, ar trebui să învățați comenzile de joc. Aici vă voi arata totul despre PC-ul implicit (și Mac) controale. Cele mai multe dintre acestea pot fi modificate în meniul Options
Tastele implicite pentru mișcare sunt după cum urmează:
W avansează (apăsați de două ori și țineți apăsat pentru a Sprinta)
A mută la stânga
S mută înapoi
D mută dreapta
Spațiu pentru a sari. Dacă ești în apă adâncă, Ține apăsat spațiu pentru a înota în sus astfel încât să puteți respira.
Shift stânga pentru a merge în poziția Crouch/strecoare (țineți apăsat pentru a preveni căderea de pe blocuri și alunecare în jos pe scara)
În timp ce faci diverse lucruri, veți vedea "iteme" apar și pluti chiar de la sol. După cum vă deplasați spre ei (sau daca esti deja foarte aproape de ei), ei vor zbura spre tine și dispar în inventarul vostru. Mai târziu vă va trebui cufere pentru a stoca lucruri, dar pentru prima zi sau cam asa ceva,în inventarul tău va spațiu suficient de mare pentru toate articolele pe care le găsi.
Foloseste mouse-ul să te uiți în jurul lumii, și de a acționa pe blocuri:
Mutarea mouse-ul pentru a schimba direcția pe care o dorești, fără a muta caracterul tău.
Faceți clic și țineți apăsat butonul din stânga mouse-ului pentru a sparge blocuri. Acesta este modul în care poți colecta resurse din mediul înconjurător.Click dreapta pentru a plasa sau de a folosi itemul evidențiat în prezent din bara de inventar.Faceți clic dreapta și țineți apăsat pentru a mânca alimente, sau (atunci când aveți unul) sau puteți trage cu arcul. Cu rotița mouse-ului puteți schimba itemul din inventar sau puteți folosi alternativ tastele de la 1 pana la 9.Cu tasta ''E'' deschide-ti fereastra de inventar, care vă permite să aranjați itemele și să alegeți ce să va puneți pe hotbar. Vezi pagina de inventar pentru detalii complete.
Q va arunca orice item pe care îl aveți selectat în mână. Comenzi utile cu tastele F:
F1 va comuta HUD (Heads-Up Display), vor dispărea inclusiv hotbar dvs., diverse alte "baruri" (sănătate, alimente, experienta, armura), informații de debug, și itemul pe care îl deține. Acest lucru vă oferă o imagine clară a scenei.
F2 va lua un screenshot, care este salvat în directorul ". Minecraft \ capturi de ecran". Dacă HUD și / sau informații de debug sunt vizibile, ele vor fi incluse în captura de ecran.
F3 va comuta "informații de depanare". O mulțime de informații includ coordonatele actuală în lume, și biom-ul în care sunteți.
F5 va mută printre vedere first-person (implicit), vedere la persoana a treia (se uită la avatar din spate), și vedere doua persoane (privind spre fața Avatarul lui).
F3 + F vă va comuta distanța de render a imaginii pe care vreți sa o aveți. De la Far pana la Tiny

________________________
φ(..)メモメモ ♠ ♠SmoKe♠ ♠ φ(..)メモメモ
avatar
SmoKe
Fondator Principal

Mesaje : 340
Data de inscriere : 27/03/2016
Varsta : 21
Localizare : Sighetu Marmației

http://creativestrike.forumz.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum